Skip to main content

Camping informatie

Kom je binnenkort bij ons verblijven? Hier vind je alle informatie.

Bekijk onze Beloofde Land Krant (2018) 

de plattegrond of prijslijst of de antwoordstook met prijzen seizoensplaats 2019

Aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en leuke acties op de camping. We versturen maximaal 12 nieuwsbrieven per jaar. Uitschrijven kan via deze link.

Aanmelden of afmelden voor de activiteiten nieuwsbrief.

De camping informatiegoed geïnformeerd op weg met onze toeristische informatie over je verblijfreserveringsbepalingen of het regelement voor lang kampeerders bekijken.

Plattegrond van de accommodaties bekijken of één van de inventarislijsten: 

Inventarislijst RetrocaravansInventarislijst ChaletsInventarislijst SafaritentInventarislijst Tipi-, Thema huisje, Zweeds huisje of Boomhut

Het programma op de camping ziet er ieder jaar anders uit. Je kunt hier een programma bekijken van vorig jaar in een willikeurige week. Zo krijg je een beeld van de verschillende activiteiten op de camping. 

Kijkdag

 

We nodigen je graag uit voor onze kijkdag op 17 februari 2018 tussen 10:00 en 16:00 uur. De erwtensoep met warme choco staat voor je klaar. De kinderen kunnen zich vermaken op het luchtkussen en in onze binnen- en buitenspeeltuinen terwijl Papa en Mama rondkijken op de camping. En, als je op deze dag reserveert bij de receptie dan krijg je gratis tickets voor subtropisch Bosbad Putten dat onlangs is uitgebreid met een nieuwe wildwaterbaan. 

Waar kom je kijken?
Samen met je gezin een vakantie vol avontuur, verdieping, rust en echt tijd voor elkaar. Kinderen vermaken zich de hele dag. Van de kidsclub naar het boogschie-ten en van het zwemmen door naar de familieavond. Voor tieners een eigen programma vol activiteiten en ontspanning met leeftijdsgenoten uit het hele land. Overnachten in je eigen tent of caravan of in één van onze heel bijzondere accom-modaties zoals een boomhut, tipitent, chalet, Zweeds huisje of thematent.

Het Beloofde Land, vakantie vieren en gastvrijheid beleven in een christelijke sfeer, omgeven door de prachtige natuur van de Veluwe.

We zien er naar uit je te ontmoeten! Kom je naar onze kijkdag? Meld je dan aan via facebook. Kun je niet komen kijken op 17 februari? Neem dan contact met ons op via 0342 472942 en maak een afspraak. We ontvangen je graag op de camping!


 

Vriendendagen

De vrijwilligersdagen heten voortaan de vriendendagen. Hou jij er van om de handen uit de mouwen te steken en draag jij camping Beloofde Land een warm hart toe? Geweldig, dat zijn precies de ingrediënten die we zoeken voor onze vriendendagen op 3 maart en 21 april 2018. 

Naast dat er hard gewerkt mag worden, gaan we er ook een heel leuke dag van maken. 's Morgens om 8.45 uur beginnen we met koffie of warme choco en ook de rest van de dag wordt er goed voor je gezorgd; een Veluwse timmermanslunch en af en toe een tussendoortje. We sluiten de dag rond vier uur af. 

Geef je op via kantoor@beloofdeland.nl en vermeld daarbij welke werkzaamheden je voorkeur hebben. Je kunt kiezen uit: tuinieren, schoonmaken, opruimen, schilderen, klussen of catering. Zou je bij je opgave ook de leeftijd willen vermelden van de kinderen? 

 
Toch nog een vraag?

Wij helpen je graag verder op het nummer 0342-472942. Bekijk ook eens onze meest gestelde vragen.

Meisjes