Skip to main content
Vakantie vieren

in een chalet

Camping Beloofde Land beschikt over meerdere chalets. De huisjes zijn ruim, gezellig en luxe ingericht.

Chalet type E (6 personen)
Het chalet type E heeft  twee slaapkamers (nr: 113,114,119 en 120). In één slaapkamer staat een tweepersoonsbed de andere kamer beschikt over twee losse bedden. In het woongedeelte is een ruime eethoek die je 's nachts kunt veranderen in een tweepersoons bed. Het chalet is voorzien van warm water, gaskachel, toilet, badkamer met douche, televisie en een groot zitgedeelte  waar je met het hele gezin gezellig kunt zitten. Bij het huisje hoort een tuinmeubelset met zes stoelen. 

Op het veld Jericho staan een aantal E-chalets met drie slaapkamers (90,91 en 92). Één tweepersoonsbed en twee kamers met twee losse bedden. Je mag een (zelf meegebracht) bijzettentje plaatsen van maximaal 4 m2. Let op: Foto`s van de nummers 90-92 komen van de website van de leverancier. Het chalet kan er in werkelijkheid anders uitzien in bijvoorbeeld het interieur of de kleur! 

Chalet type F (6-8 personen)
Het chalet type F heeft drie slaapkamers. Deze chalets zijn voorzien van warm water, heteluchtverwarming, eettafel met stoelen, een luxe keuken met magnetron, 4-pits gasstel en een koelkast. Er is een groot zitgedeelte met televisie waar je met het hele gezin gezellig kunt zitten. Bij het huisje hoort een tuinmeubelset met zes stoelen.

Er zijn zes slaapplaatsen maar jullie mogen er met maximaal acht personen overnachten. Komt u met zeven of acht personen dan kun je ervoor kiezen om een (zelf meegebracht) bijzettentje op te zetten van maximaal 4 m2.

Alle chalets zijn voorzien van kussens en dekbedden en ingericht met inventaris. Het enige wat je nodig hebt is je eigen linnengoed. Dit kun je natuurlijk ook bij ons huren.  

Dit zit er in een chalet
 • personen
  6-8 personen
 • wifi
  Wifi
 • wc
  Wc
 • douche
  Douche
 • keuken
  Keuken
footer after footer after footer after
Chalet reserveren
img