Skip to main content
Vakantie vieren

in een safaritent

U beschikt over een oppervlakte van bijna 60 m2! Dit maakt de safaritent tot onze grootste accommodatie. De safaritent is gemaakt van canvas en heeft een binnentent en een buitenluifel. Tijdens uw verblijf kunt u met maximaal zes personen overnachten in drie verschillende slaapruimtes. U mag een (zelf meegebracht) bijzettentje van 4 m2 plaatsen.

In de woonkamer bevind zich een keuken, eettafel, zitbank en een tweepersoonsbed. Er zijn twee slaapruimtes, één met twee lossen bedden en een ruimte met een stapelbed. Onze safaritenten zijn in stijl ingericht met teak-houten meubelen. Tevens is onze safaritent voorzien van een toilet, stromend water, 4-pits gastel en een koelkast. Op het terras staat een tuinmeubelset. Daar kunt u onder de buitenluifel s’avonds heerlijk nagenieten van de dag onder het genot van een drankje.

De Safaritent is volledig ingericht. U moet alleen uw eigen dekbedden en linnengoed mee nemen, er ligt wel een kussen in de accommodatie. Het linnengoed is tevens te huur bij onze receptie.

Kom en beleef de nieuwste vorm van kamperen op camping Beloofde Land!

Dit zit er in een safaritent
  • personen
    6 personen
  • wifi
    Wifi
  • wc
    Wc
footer after footer after footer after
Safaritent reserveren
img