Skip to main content
Vakantie vieren

in een Stacaravan

Type B (4-5 personen)
De stacaravans van het type B zijn gezellig en comfortabel ingericht. De 23 m2 grote caravans beschikken over twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. U kunt nog een bed creëren door het tafelblad te laten zakken. In de caravan staat een grote zitbank waar u met het hele gezin gezellig kunt zitten.

Caravan type B is voorzien van een toilet,stromend water, kachel en een keuken met een 4-pits gasstel, koelkast en een tuinmeubelset met vijf stoelen.

Type C (4-6 personen)
Dit type is met een oppervlakte van 27 m2 groter dan type B. Nummer 84C beschikt over twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. In de stacaravan kunt u nog een bed creëren door het tafelblad te laten zakken. In de woonkamer (met televisie) staat een grote zitbank waar u met het hele gezin gezellig kunt zitten.

Caravan type C is voorzien van een ruime keuken met een 4-pits gasstel, koelkast, kachel, toilet, douche en een tuinmeubelset met zes stoelen. Wij adviseren een bijzettentje (zelf meegebracht) te plaatsen wanneer u verblijft met meer dan 4 personen. 

Type D (6-8 personen)
Deze prachtige stacaravans zijn luxe en modern ingericht en hebben een oppervlak van maar liefst 34 m2. Ze zijn voorzien van drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed. De twee andere slaapkamers beschikken over een stapelbed. Er zijn zes slaapplaatsen, verblijft u met meer dan zes personen dan adviseren wij een (zelf meegebracht) bijzettentje te plaatsen. 

De brede caravans bieden binnen veel ruimte. Er is een groot zitgedeelte met een televisie waar u met het hele gezin gezellig kunt zitten. Verder is er een apart eetgedeelte met een eetkamertafel en vijf lossen stoelen.De caravan is voorzien van een toilet en douche, keuken met koelkast, 4-pits gastoestel, kachel en een tuinmeubelset met zes stoelen.

Alle caravans zijn voorzien van kussens en dekbedden en ingericht met inventaris. Het enige wat je nodig hebt is je eigen linnengoed. Dit kun je natuurlijk ook bij ons huren. 

 

Dit zit er in een stacaravan
 • personen
  4-8 personen
 • wifi
  Wifi
 • wc
  Wc
 • keuken
  Keuken
footer after footer after footer after
Stacaravan reserveren
img