Skip to main content
Vakantie vieren

in een tipi

Voor wie dit jaar eens heel anders vakantie wil vieren, hebben wij Tipi's te huur. Deze indianententen zijn voorzien van een houten vloer en hebben een diameter van 7 meter. De Tipi beschikt over drie slaapruimtes die met houten wanden van elkaar zijn gescheiden. In de slaapruimtes liggen zes matrassen op bedbodems.

De Tipi`s zijn volledig ingericht. U maakt gebruik van een eenvoudige keuken met stromend water, een koelkast en een 2-pits gasstel. De tenten zijn elektrisch verlicht. In de tent staat een picknicktafel en buiten staat een tuinstel met zes stoelen. U kunt met maximaal zes personen in deze tipitenten overnachten.  U mag een (zelf meegebracht) bijzettentje plaatsen van maximaal 4 m2 of een open partytent. Wij adviseren u om een bijzettentje mee te nemen indien u in de Tipi verblijft met vijf of zes personen.

De Tipitent is volledig ingericht. U moet alleen uw eigen dekbedden en linnengoed mee nemen, er ligt wel een kussen in de accommodatie. Het linnengoed is tevens te huur bij onze receptie.

Dit zit er in een tipi
  • personen
    4-6 personen
  • wifi
    Wifi
  • keuken
    Keuken
footer after footer after footer after
Tipi reserveren
img