Skip to main content

Vacatures

Zomerteam

Wil jij in 2017 het mooiste zomerbaantje wat er is?

Kom bij het Beloofde Land Zomerteam! Kinderwerk, sport en spel, snackbar, horeca, activiteiten, schoonmaak, christelijk onderwijs, muziek enz. enz. Nergens vind je zoveel afwisseling! Vanaf 16 jr. en salaris/onkosten in overleg.
Meld je nu aan via rein@beloofde-land.nl


Vriendendagen

 

De vrijwilligersdagen heten voortaan de vriendendagen. Hou jij er van om de handen uit de mouwen te steken en draag jij camping Beloofde Land een warm hart toe? Geweldig, dat zijn precies de ingrediënten die we zoeken voor onze vriendendagen op 11 februari en 11 maart 2017.

Naast dat er hard gewerkt mag worden, gaan we er ook een heel leuke dag van maken. 's Morgens om 8.45 uur beginnen we met koffie of warme choco en ook de rest van de dag wordt er goed voor je gezorgd; een Veluwse timmermanslunch en af en toe een tussendoortje. Om 16.00 uur sluiten we de dag af met een huiskamerconcert van een klein uur. 

Geef je snel op via kantoor@beloofdeland.nl en vermeld daarbij welke werkzaamheden je voorkeur hebben. Je kunt kiezen uit: tuinieren, schoonmaken, opruimen, schilderen, klussen of catering.