Skip to main content

Zaal huren

Tijd voor een feestje? Camping Beloofde Land is de plaats voor het vieren van jou bruiloft, verjaardag of jubileumfeest. Zoek je een plek voor een vergadering of conferentie? Ook daarvoor ben je op het juiste adres!

Op het Beloofde Land is het allemaal mogelijk. Het hele jaar door is camping het Beloofde Land een geschikte locatie voor het vieren van je bruiloft, verjaardag, jubileum of voor het houden van een vergadering of conferentie. Tijdens de schoolvakanties (tussen 1 april en 1 november) gebruiken wij onze zalen voor ons eigen programma.

De grote zaal kunnen jullie inzetten voor een samenkomst, conferentie of andere grote bijeenkomst.  De jeugdkelder is goed te gebruiken als ruimte voor de jeugd, kinderdienst of voor bijeenkomsten van kleinere groepen. De kantine, die je goed kunt gebruiken als eetzaal, beschikt over een keuken met inventaris. WIl je alles uit handen geven? Wij verzorgen graag de catering! 

U reserveert alleen voor uw eigen groep; anderen zullen dus geen gebruik kunnen maken van de gehuurde zalen.

Kinderfeestjes
Wil je een kinderfeestje houden op de camping? We stellen onze faciliteiten graag beschikbaar voor een spetterende verjaardag. De kids mogen tijdens het feestje gebruik maken van ons zwembad, en er is een (overdekt) kinderspeelbad en er zijn twee grote speeltuinen waar de kinderen zich eindeloos kunnen vermaken. In één van de speeltuinen staat een groot luchtkussen. En mocht de dolle pret gestoord worden door een grote regenbui dan hebben wij binnen een grote indoorspeeltuin met blokkenhoek. Op de camping vermaken kinderen zich eindeloos; heerlijk rennen, klimmen, klauteren en spelen! 

Grote zaal
Capaciteit: 350 zitplaatsen, afmetingen 23 x 12,5 meter. Inclusief podium,stoelen, buffettafels en geluidsinstallatie (versterker, mengpaneel en 2 microfoons).

Kleine zaal met indoorspeeltuin
Capaciteit: 25-45 stoelen, afmetingen 12,5 x 12,5 meter. Inclusief kleuterruimte, indoorspeeltuin, speelhoek met blokken, tafels en 30 stoelen

Huiskamer
Capaciteit: 95 stoelen, afmetingen 12,5 x 12,5 meter. Inclusief tafels en 65 stoelen, keuken en inventaris (zoals glazen, kopjes, borden en bestek) koffiezetappara(a)t(en), gasstel en open haard. Deze zaal is erg geschikt voor groepen die zelf de catering willen verzorgen. Tevens een ideale zaal voor bijvoorbeeld een jubileumfeest.

Jeugdkelder
Capaciteit: 30-60 stoelen, afmetingen 12,5 x 12,5 meter. Inclusief pooltafel, voetbalspel, dartborden, aantal tafels en banken en eenvoudige bar met koelkast.

Bovenkamer
Capaciteit: 10-20 stoelen, afmetingen 10 x 4 meter. Inclusief tafels en stoelen

Wilt u graag meer informatie? Bel ons dan via 0342 472942 of stuur een e-mail naar kantoor@beloofdeland.nl en vraag naar onze groepsinformatie.